Upasteuriseret sojabønnepasta
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Økologisk
-
Upasteuriseret
-
Bio-øko
Beskrivelse
Hatcho Miso Strong - Soy Paste (Upasteurized) af Terrasana er et potent, glutenfrit japansk krydderi, der traditionelt er lavet af fermenterede sojabønner. Gæringstid: 2 år.
Indikation
Hatcho miso er et alsidigt, glutenfrit japansk krydderi lavet af fermenterede sojabønner. Den er unik og meget kraftig i smagen takket være den autentiske produktions- og gæringsproces på ikke mindre end 2 år. Den kraftige umami-smag gør hatcho miso til et godt økologisk alternativ til bouillonterning. Derudover er den især velegnet som base til supper (miso), saucer og marinader. Også lækker på brød, i kombination med peanutbutter. Hatcho miso er den mest kraftfulde af de fire typer miso.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge 1 spsk som erstatning for en bouillonterning eller 200 ml misosuppe. Brug som bund til sauce, marinade eller dressing.
Lagringsbetingelser
Efter åbning opbevares i køleskabet indtil udløbsdatoen.
Ingredienser
Økologiske sojabønner, vand, salt, organisk ristet sojabønnemel (Kosen), Koji Ferment.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi208 Kcal
-
Lipid fedt6.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater11.1 G
-
Sukker0.6 G
-
Kostfibre7.7 G
-
Proteiner22.4 G
-
Salt9.6 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.