Terrasana
Upasteuriseret sojabønnepasta
78,59 kr.

2 Enhed(er) på lager

Tarvitsetko apua?

Upasteuriseret sojabønnepasta

300 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Hatcho Miso Strong - Soy Paste (Upasteurized) af Terrasana er et potent, glutenfrit japansk krydderi, der traditionelt er lavet af fermenterede sojabønner. Gæringstid: 2 år.
Se beskrivelse
78,59 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

2 Enhed(er) på lager

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Uden gluten
  • Økologisk
  • Upasteuriseret
  • Bio-øko

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

Hatcho Miso Strong - Soy Paste (Upasteurized) af Terrasana er et potent, glutenfrit japansk krydderi, der traditionelt er lavet af fermenterede sojabønner. Gæringstid: 2 år.

Indikation

Hatcho miso er et alsidigt, glutenfrit japansk krydderi lavet af fermenterede sojabønner. Den er unik og meget kraftig i smagen takket være den autentiske produktions- og gæringsproces på ikke mindre end 2 år. Den kraftige umami-smag gør hatcho miso til et godt økologisk alternativ til bouillonterning. Derudover er den især velegnet som base til supper (miso), saucer og marinader. Også lækker på brød, i kombination med peanutbutter. Hatcho miso er den mest kraftfulde af de fire typer miso.

Indtagningsmode

Det anbefales at bruge 1 spsk som erstatning for en bouillonterning eller 200 ml misosuppe. Brug som bund til sauce, marinade eller dressing.

Lagringsbetingelser

Efter åbning opbevares i køleskabet indtil udløbsdatoen.

Ingredienser

Økologiske sojabønner, vand, salt, organisk ristet sojabønnemel (Kosen), Koji Ferment.

SKU: LP-0150110
AYV89WM1

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    208 Kcal
  • Lipid fedt
    6.6 G
  • Mættede fedtsyrer
    0.9 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    11.1 G
  • Sukker
    0.6 G
  • Kostfibre
    7.7 G
  • Proteiner
    22.4 G
  • Salt
    9.6 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.