Kuzu
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Kosher
Beskrivelse
Kuzu er en førsteklasses økologisk stivelse, der er naturligt udvundet af rødderne af en af Japans mest livskraftige vilde planter.Indikation
Hirohachido Company, japanske håndværker-kuzu-producenter, følger omhyggeligt den traditionelle langsomme proces med vask, bundfældning og tørring af denne 100 % rene økologiske kuzu-rodstivelse.Indtagningsmode
Opløs kuzu'en i lige dele koldt vand og tilsæt langsomt til søde eller salte saucer, under omrøring over varme, indtil den tykner og bliver gennemsigtig. Brug en spiseskefuld for hver kop (240 ml) væske. Kuzu har en glat tekstur og en neutral smag. Den er ideel til udtynding af supper og gryderetter, søde og salte saucer, glasurer og kagefyld.
For at bruge skal du opløse kuzu-stykkerne grundigt i en lille mængde koldt vand. Tilsæt det til kogevæsken og opvarm det under konstant omrøring, indtil det tykner og bliver gennemsigtigt. En spiseskefuld kuzu vil tykne omkring en kop væske (240 ml).
For at bruge skal du opløse kuzu-stykkerne grundigt i en lille mængde koldt vand. Tilsæt det til kogevæsken, og varm det op under konstant omrøring, indtil det tykner og bliver gennemsigtigt. En spiseskefuld kuzu vil tykne omkring en kop væske (240 ml).Lagringsbetingelser
Luk pakken godt efter åbning.Ingredienser
100% økologisk vildhøst kuzu.Certifikat
Kontrolleret af Ecocert SA, F-32600Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi353 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater88 G
-
SukkerG
-
ProteinerG
-
Salt0.13 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.