Kuzu
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Sukker fri
-
Uden laktose
Beskrivelse
Kuzu Sakai består af arrowroot rod pulver fra Japan.
Arrowroot er en tropisk plante, hvorfra dens stivelse udvindes til brug i kulinariske tilberedninger som fortykningsmiddel.
Egenskaber ved Sakai Kuzu
Kuzu pulver er en makrobiotisk klassiker, ideel til brug som et naturligt fortykningsmiddel, farveløst og med stor ernæringsmæssig kraft.
Kuzu-stivelse er også et godt alternativ til klassiske meltyper og fortykningsmidler, fordi den ikke indeholder gluten.
Hvordan tager man Kuzu fra Sakai?
Du kan bruge kuzu-pulver til at give den ønskede tekstur og tykkelse til dine cremer og saucer.
Derudover tilbyder Sakai en anden brugsmetode : opløs en del Kuzu til 7 dele vand i koldt vand og kog ved svag varme i 3 minutter.
Ingredienser
Ipomoea batatas (sød kartoffel)
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi332 Kcal
-
Lipid fedt0.2 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater82 G
-
Sukker82 G
-
Proteiner0.1 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.