Kuzu
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Intet tilsat salt
Beskrivelse
Hvid kuzu er et kraftigt vegetabilsk fortykningsmiddel, som er lavet af stivelse fra kuzu-planten. Giver konsistens i supper, saucer og (varme) desserter. Neutral smag.
Indikation
Kuzu er et effektivt vegetabilsk fortykningsmiddel, som er fremstillet af stivelse fra kuzu-planten. I Japan er det almindeligt brugt i supper, saucer og (varme) desserter. Desuden ændrer det ikke smagen af opskriften. Kuzu har også fortykningsevne i sure retter, hvilket ikke er tilfældet med majsstivelse. Det er glutenfrit og vegansk! Hvid kuzu vaskes og filtreres, smagen er neutral og den har en lidt større fortykningsevne end grå kuzu.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge 10 g kuzu for hver 250 ml væske. Opløs i 2-3 spsk koldt vand før brug. Brug 50 g kuzu pr. 400 ml væske til at lave en budding.
Lagringsbetingelser
Opbevares efter åbning tæt på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur (maks. 20 ° C).
Ingredienser
Kuzu* (Japan)
(*) Økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi336 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater84 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
ProteinerG
-
Salt0.1 G
-
Natrium40 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.