Kuzu Bio
Beskrivelse
Kuzu Bio af La Finestra Sul Cielo er stivelsen fra roden af Pueraria Lobata. Kuzu Morino er håndlavet efter den traditionelle metode. Bruges til fremstilling af frugtgelé og særlige drikkevarer eller som tørstslukker. Kuzu-roden bliver flere meter lang og høstes om vinteren, når plantens styrke er vendt tilbage til den. Stivelsen den indeholder renses gennem en proces med vask i koldt vand.
Indtagningsmode
Det anbefales at knuse Kuzu'en og opløse den i koldt vand, før den tilberedes. Tilføj det til ingredienserne under kraftig omrøring. Rør konstant, indtil Kuzu'en bliver halvgennemsigtig og tykner, og kog derefter i 1-2 minutter. Bruges i supper, saucer, geléer og desserter.
Ingredienser
Økologisk Pueraria Lobata rodstivelse.
Næringsoplysninger
-
For
-
Energisk værdi342 Kcal
-
Lipid fedt0.2 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater84.7 G
-
Sukker0.2 G
-
Kostfibre0.3 G
-
Proteiner0.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.