Kuzu Bio
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økocert
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kuzu Bio fra Celnat er en hvid stivelse eller kouzou-stivelse, der er lavet af den hele tørrede rod. Det er meget effektivt til at fortykke dine saucer, kompotter og geléer. Kouzou er, i modsætning til andre stivelser, værdsat for sin geleringsevne, dens smag, dens tekstur og dens helbredende egenskaber.
Indikation
Kouzou er en flerårig plante af bælgplantefamilien, der er hjemmehørende i Japan, hvor den dyrkes der for sine rødder, der giver fødestivelse. Kouzou, der er udstyret med et fremragende ry, har været en del af det kinesiske og japanske køkken og farmakopéen i mere end 2.000 år. Stivelsen opnået fra kouzou er et enestående gelerings- og fortykningsmiddel til madlavning. Det giver også medicinske egenskaber til præparater, der indeholder det. Beholder
Visse kouzou-stivelsesmolekyler hjælper med at lindre tarmene og følelsen af ubehag på grund af for meget surhed eller angreb fra mikroorganismer. Kouzou er også effektiv i tilfælde af flydende afføring. I flere tilfælde og især ved mave- eller tarmbehag giver et glas Kouzou creme hurtig lindring.
Indtagningsmode
Det anbefales at opløse den ønskede mængde i lidt koldt vand og derefter tilsætte det til de øvrige ingredienser, snarere ved slutningen af kogningen. Varm forsigtigt op til en simre under konstant omrøring; kouzouen tykner og bliver gennemskinnelig.
Tilberedning af væske med kouzou pulver. 1 tsk = 1/3 tsk
- Til flydende supper, for hver 1 kop (250 ml) skal du bruge ½ til ¾ teskefuld
- Brug ¾ til 1 tsk til drikkevarer
- Brug 2 sager til tynde saucer
- Til medicinske cremer brug 1 spsk
- Brug 1 ½ til 2 ¼ spsk til tykke saucer
- Til gelé og toppings brug 2 spsk
- Brug 2 ¼ til 2 ½ spiseskefulde til at tilberede tofu
- Brug 4 spsk til kouzou nudler
- Til mochi med kouzou brug 5 ½ tsk
Kouzou kan bruges som bindemiddel til at erstatte mel, pilrot eller majsstivelse, alt efter proportionerne: 1 tsk kouzou = 3 tsk mel.
- 1 ½ tsk kouzou = 3 tsk pilrod
- 4 ½ tsk kouzou = 3 tsk majsstivelse
Sure væsker som citronsaft kræver 10-15 % mere kouzou for at blive tykkere eller gelerede end vand eller alkaliske væsker som æblejuice.
Lagringsbetingelser
Opbevares beskyttet mod lys, køligt og tørt efter åbning.
Ingredienser
Stivelse* fra vild Pueraria lobata-rod.
(*) Ingredienser fra økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi341 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater84 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
Proteiner0.2 G
-
Salt0.05 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.