Kuzu Bio
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kuzu er den forarbejdede rod af Pueraria Thumbergiana. Tilberedningen af kuzu består i at isolere stivelsen, fjerne fibre og urenheder og til sidst tørre den i fri luft. Dette produkt giver garanti for ikke at have blandinger af nogen art, så dets virkninger er sikret.
Indikation
Den tilberedes fra rødder mellem 5 og 10 år og vejer omkring 10 kg. Disse egenskaber er optimale for produktion af den bedste kvalitet.
Når kuzu-rødderne er samlet, males de og vaskes derefter med koldt vand flere gange for at rense dem for urenheder, indtil vandet er klart. Til sidst er kuzu'en helt tørret, og lader den hvile i halvanden måned. Resultatet er en kuzu af høj kvalitet og fast tekstur. Dens renhed og intense hvide farve er eksklusiv, resultatet af rodens kvalitet og de traditionelle teknikker, der bruges til dens fremstilling.
Indtagningsmode
Det anbefales 2 teskefulde i en kop vand og kog i 1 minut indtil gelatinøse. Server klædt med et par dråber tamari. Det kan også tilføjes til supper, cremer, saucer og desserter, for at give dem konsistens og glathed.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Pueraria thumbergiana og pueraria hirsuta matsum rod fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi336 Kcal
-
Kulhydrater / kulhydrater84 G
-
Salt0.02 G
-
Natrium0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.