Lev'quinoa
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Fremstillet i frankrig
Beskrivelse
Lev'quinoa fra Ma Vie sans Gluten er en fermenterbar surdej, som kan bruges med enhver blanding af mel og/eller stivelse... Udover at give smag, tillader den, takket være gæren den indeholder, at gøre din glutenfri brød og briocher hæver. Posen er velegnet til at bruge 1 kg mel(e).
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge til at tilberede økologisk glutenfrit brød: 500g glutenfrit mel(e) + 25g lev'quinoa + 10g salt + 450-500ml lunkent vand.
Bland ingredienserne i en salatskål med en træske for at få en blød, men ikke klistret dej. Hæld dejen i en oliesmurt kageform og lad hæve i 1 time og 30 minutter under et fugtigt klæde (ved en temperatur på 22°C). Forvarm ovnen til 200-230°C (th 7-8) 4 Steg i 30 til 40 min. Perfekt i hånden eller i brødmaskinen med det specielle glutenfri brødprogram.
Lagringsbetingelser
Opbevares efter åbning, luk posen tæt og beskyt mod fugt.
Ingredienser
Økologisk surdej fra (økologisk quinoa (40%) og økologiske ris) dehydreret og devitaliseret fra naturlig gæring, udvalgt gær.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi367 Kcal
-
Lipid fedt5.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater55.4 G
-
Sukker4.7 G
-
Kostfibre9.8 G
-
Proteiner19.5 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.