Lev'sarrasin
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Fremstillet i frankrig
Beskrivelse
Hvad er Lev'sarrasin boghvedepræparatet fra Ma Vie sans Gluten?
Lev'sarrasin fra Ma Vie sans Gluten er en fermenterbar glutenfri surdej, der kan bruges sammen med alle mel- og/eller stivelsesblandinger.
Perfekt til at hæve dine brød og briocher, i hånden eller i en brødmaskine med det specielle glutenfri brødprogram; det vil også give dem en god boghvedesmag.
Posen er velegnet til at bruge 1 kg mel(e)
Hvordan bruger man Ma Vie Glutenfri Lev'sarrasin?
Opskrift på økologisk glutenfrit brød takket være Lev'sarrasin:
Du får brug for:
- 500 g glutenfrit mel(e)
- 25 g gær boghvede
- 10 g salt
- 1 spsk olivenolie
- samt 450-500ml lunkent vand
Bland alle ingredienserne sammen i en salatskål med en træske, indtil du får en blød, men ikke klistret dej.
Hæld derefter dejen i en oliesmurt kageform og lad hæve i 1,5 til 2 timer ved stuetemperatur under et fugtigt klæde.
Forvarm i mellemtiden ovnen til 200-230°C (th 7-8) og kog derefter i 30 til 40 minutter, mens du overvåger tilberedningen.
Ingredienser
Boghvedegær (76%), Quinoa.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi361 Kcal
-
Lipid fedt3.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater59 G
-
Sukker6.8 G
-
Kostfibre7.8 G
-
Proteiner19.4 G
-
Salt0.03 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.