miso byg
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden konserveringsmidler
-
Vegetarisk
-
Upasteuriseret
-
Bio-øko
miso byg anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Kenshô Barley Miso er en mugi miso lavet med byg og sojabønner. Byg erstatter ris, så den har en meget mere intens smag.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilsætte en spiseskefuld i supper (tilsæt når varmen er gået ud), rør godt, så det opløses. Den kan også bruges til at forstærke smagen af grøntsager og saucer eller som en salterstatning.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet for bedre opbevaring.
Ingredienser
Soja*, Koji (byg* + koji kin) og havsalt. *Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi179 Kcal
-
Lipid fedt5.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater18 G
-
Sukker0.4 G
-
KostfibreG
-
Proteiner12.4 G
-
Salt11 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.