Mugi Byg Miso
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Mugi Barley Miso fra La Finestra Sul Cielo, ideel til tilberedning af supper, saucer og forskellige krydderier.
Indikation
Den høje andel af byg, sojabønnernes dampkogning og den cirka etårige modning af sojabønner, salte og korn udført i store cederkar, giver denne mad en umiskendelig og delikat smag.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilføje supper og grøntsager i slutningen af madlavningen uden først at koge. For at skabe en lækker sauce perfekt til at kombinere med kogte grøntsager og salater, tag en spiseskefuld Miso, 3 spsk tahin og lidt riseddike eller citron og bland. Miso er allerede en salt mad, så det er ikke nødvendigt at tilsætte salt til retter lavet med denne mad. Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet.
Forholdsregler
Ingredienser
Sojabønner* (36%), fermenteret byg* (30%), havsalt, vand. *fra økologisk landbrug. Byg fermenteret med Koji-sporer (Aspergillus oryzae). Kan indeholde nødder og jordnødder.
Certifikat
IT-BIO-014 Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi145 Kcal
-
Lipid fedt5.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.72 G
-
Kulhydrater / kulhydrater14.6 G
-
Sukker5.6 G
-
Kostfibre5.1 G
-
Proteiner11.6 G
-
Salt11.5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.