Nasi goreng indonesisk bambus
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden gær
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kan du lide indonesisk mad, men har du ikke den viden om krydderier, du skal bruge for at sætte en rigtig nasi goreng på bordet? Bare rolig! Denne indonesiske bumbu til nasi goreng er fuld af smag, den er helt vegansk, fordi den ikke indeholder trassi (rejepasta), som de fleste krydderipastaer til nasi goreng.
Indikation
Med denne autentiske bumbu kan du smage den samme rige og originale smag, men i stedet for at lave mad i timevis, kan du sætte lækker indonesisk nasi goreng på bordet på mindre end 20 minutter.
På denne måde kan du på et øjeblik tilberede et hurtigt og godt indonesisk måltid derhjemme. Bumbu kommer i form af en sauce, som du nemt kan blande med dine foretrukne køderstatninger og grøntsager. Du kan servere den med en god ris og det er det.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilberede en køderstatning som tofu eller tempeh i en wok. Bland derefter grøntsagerne. Tilsæt de allerede kogte ris. Til sidst tilsættes bumbuen (som en sauce) og lad den koge ved svag varme i 2 minutter.
Lagringsbetingelser
Efter åbning opbevares i køleskabet i op til 2 dage i en lufttæt beholder.
Ingredienser
Vand (Holland), Løg* (Ægypten), Sojasauce* (sukkerroesirup*, kokosblomstsukker*, sojabønnejuice*, vand, havsalt, krydderier*, koriander*, laurbærblad*, citrongræs*) (Holland), Kokosblomstsukker* (Indonesien), Tomatpasta* (Italien), Hvidløg* (Ægypten), Sushieddike* (vand, brune ris*, havsalt, koji-gæring) (Japan), Havsalt (Portugal), Peber* (Spanien), Sambal oelek* (glødende chili*, salt, syrningsmiddel: citronsyre) (Italien), hvid peber* (Sri Lanka), fortykningsmiddel: pilrod * (Indien), nelliker* (Sri Lanka).
(*) Økologisk landbrug.
Certifikat
NL-BIO-01
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi129 Kcal
-
Lipid fedt0.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater13.4 G
-
Sukker4.2 G
-
Kostfibre2.1 G
-
Proteiner2.1 G
-
Salt3.6 G
-
Natrium1440 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.