Økologisk riseddike
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økocert
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk riseddike bruges i Japan til tilberedning af traditionelle retter såvel som i marinader for at reducere den stærke lugt af visse fisk og kød. Know-how fra denne japanske tradition kombineret med den utrolige alkymi ved fermentering af brune ris gør dette produkt til en sjælden og dyrebar ret, både for dets smag og dets ernæringsmæssige kvaliteter.
Indikation
Dette produkt er sødere end andre eddiker (4,5% surhed), det vil give en speciel aroma og en ny friskhed til dine forretter. Som de fleste krydderier i det japanske køkken, er brune riskrydderier meget populære på grund af dets ernæringsmæssige egenskaber. Det stimulerer appetitten, letter fikseringen af calcium, og dets enzymer fremmer fordøjelsen og assimileringen af de fødevarer, det ledsager. I det makrobiotiske køkken prioriteres denne eddike, fordi den er blødere, mindre aggressiv og meget fordøjelig.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge som en klassisk eddike. Dens søde og sure smag er en fornøjelse til fremstilling af alle typer saucer og vinaigretter, marinader (fisk, tofu osv.) eller til afglasning af madlavningsjuice. Det bruges også traditionelt til at smage makis og sushiris, fordi det, tilsat efter kogning af sushirisene, forbedrer dets konsistens og smag og optimerer dets fordøjelighed.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Vand, brune ris *, gæring: Aspergillus Oryzae.
(*) Økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi14 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydraterG
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
ProteinerG
-
Salt0.03 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.