Økologisk Umeboshi-eddike
Produktværdier
-
Bio-øko
Økologisk Umeboshi-eddike anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner0
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner1
-
1 stjerne0
Beskrivelse
La Finestra sul Cielo Økologisk umeboshi-eddike fås ved at filtrere den salte eddike udvundet fra modningen af umeboshien. Den bruges som en normal eddike, som, da den er salt, giver dig mulighed for at afslutte en salat ved at tilføje lidt af denne eddike. Den kan også bruges i saucer til grøntsager ved at tilføje en spiseskefuld Tahini, to spiseskefulde Umeboshi-eddike og blande godt.
Indtagningsmode
Til forbrugerens smag.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, væk fra sollys og fugt.
Ingredienser
Ume-blomme (Prunus mume) (72%), havsalt, Shiso-blade* (Perilla frutescens) (8%). Surhedsgrad: 2,3 - 4,3%.
Certifikat
NL-BIO-01 Landbrug uden for EU - Japan
Næringsoplysninger
-
For 100 Milliliter
-
Energisk værdi26 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater5.4 G
-
Sukker0.7 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner0.5 G
-
Salt16.4 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.