Riseddike
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Riseddike fra La Finestra Sul Cielo kan bruges som erstatning for konventionel eddike. Surhedsgrad: 4,5%.
Indikation
Det er et appetitligt krydderi lavet ved at gære ris i et år i terracotta kar, for først at omdanne det til alkohol og derefter til eddike. Dens smag, der er mindre syrlig, blødere og fyldigere end vineddike, kombinerer perfekt med enhver retter med korn, grøntsager og tang, og fremhæver dens smag uden at ændre den.
Indtagningsmode
Det anbefales at hælde et par dråber direkte på kogte eller rå grøntsager for at forbedre deres smag. Det kan også blandes med sojasovs og sesamolie eller fløde for at skabe et rigt krydderi, der er ideelt til salater.
Forholdsregler
Produceret i et anlæg, der også bruger soja og glutenholdige korn.
Ingredienser
Vand, havsalt, brune ris, koji-sporer.
Certifikat
IT-BIO-014 Landbrug uden for EU
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.