Sake til madlavning
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden konserveringsmidler
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Uden salt
-
Uden tilsat sukker
Beskrivelse
Kensho madlavning sake er en naturligt fermenteret junmai sake. Takket være dens alkoholindhold på 13%, som fordamper ved madlavning og bevarer den naturlige umami af sake uden nogen tilsætningsstoffer.
Indtagningsmode
Det anbefales at fremhæve smagen af retter, mørne kød og fisk og fjerne overdreven smag fra kød og fisk.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet mellem 2 og 6ºC.
Ingredienser
Vand, koji (ris* + aspergillus oryzae) og ris*. *Fra økologisk landbrug.
(*) Ris fra Ebro-deltaet.
Næringsoplysninger
-
For 15 Milliliter
-
Energisk værdi16 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.74 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner0.06 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.