Mimasa
Fermenteret soja- og rispasta Shiro Miso
61,54 kr.
Tarvitsetko apua?

Fermenteret soja- og rispasta Shiro Miso

300 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Miso med byg fremmer blandt andet forebyggelse af lipoproteiner og højt blodtryk. Mugi miso er lavet med sojabønner blandet med byg og er kendetegnet ved at have en sød smag, selvom havsalt også bruges til fremstillingen. Koji (Aspergillus oryzae) blandes først med byg og, når den er gæret, slutter den sig til sojabønnerne. Fremstillingsprocessen er opdelt i fire trin: det første er tilberedning af koji, derefter tilberedning af sojabønner, processen med at blande koji med sojabønner og endelig fermentering af miso. Sojabønner tilberedes ved vask og iblødsætning. Dens størrelse øges 2,2 gange. De dampes derefter, får lov at køle af og blandes med koji og havsalt. Hele blandingen knuses derefter. MIMASA mugi miso gærer i 18 måneder efter århundreder gamle traditionelle metoder, i cedertønder ved stuetemperatur. Under gæringen aktiveres koji-enzymer og bakterier og for at forhindre oxidation lægges tunge sten ovenpå tønderne for at knuse blandingen og adskille misopastaen fra luften og fremskynde gæringen. Til fremstilling af MIMASA mugi miso bruges kun naturlige ingredienser (ikke-transgene sojabønner, byg, vand, havsalt, kartoffelstivelse og kojifrø), hvortil der ikke er brugt gødning eller andre kemikalier. Resultatet er et produkt med en unik aroma og kvalitet, meget rig på næringsstoffer.
Se beskrivelse
61,54 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (1)

Beskrivelse

Miso med byg fremmer blandt andet forebyggelse af lipoproteiner og højt blodtryk.

Mugi miso er lavet med sojabønner blandet med byg og er kendetegnet ved at have en sød smag, selvom havsalt også bruges til fremstillingen.

Koji (Aspergillus oryzae) blandes først med byg og, når den er gæret, slutter den sig til sojabønnerne.

Fremstillingsprocessen er opdelt i fire trin: det første er tilberedning af koji, derefter tilberedning af sojabønner, processen med at blande koji med sojabønner og endelig fermentering af miso. Sojabønner tilberedes ved vask og iblødsætning. Dens størrelse øges 2,2 gange. De dampes derefter, får lov at køle af og blandes med koji og havsalt. Hele blandingen knuses derefter.

MIMASA mugi miso gærer i 18 måneder efter århundreder gamle traditionelle metoder, i cedertønder ved stuetemperatur. Under gæringen aktiveres koji-enzymer og bakterier og for at forhindre oxidation lægges tunge sten ovenpå tønderne for at knuse blandingen og adskille misopastaen fra luften og fremskynde gæringen.

Til fremstilling af MIMASA mugi miso bruges kun naturlige ingredienser (ikke-transgene sojabønner, byg, vand, havsalt, kartoffelstivelse og kojifrø), hvortil der ikke er brugt gødning eller andre kemikalier.

Resultatet er et produkt med en unik aroma og kvalitet, meget rig på næringsstoffer.

Indtagningsmode

Traditionelt tages det især som krydderi i supper, pates, bælgfrugter og korn. Det tilsættes normalt, når vi er færdige med at lave en ret og har slukket for varmen.

Så fortynder vi en lille teskefuld MIMASA mugi miso per portion i suppen eller bouillonen. Vi lader den hvile et par minutter, og vi kan nu servere. Du kan også tilberede lækre patéer ved at blande den med økologisk MIMASA tahini og vand, eller bruge den som dressing i saucer.

Husk at det ikke er nødvendigt at tilsætte salt til MIMASA mugi miso, da det allerede er et krydderi der har salt. Derfor er det meget svært for MIMASA mugi miso at fordærve, men bor vi et varmt sted er det bedre at sætte det i køleskabet, når beholderen er åbnet. Da den er en gæring, bør den ikke koges, ellers ville den miste sine egenskaber.

Ingredienser

Blanding af ris og fermenterede sojabønner.

SKU: LP-0125348
B9URVU85QLZ

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    190 Kcal
  • Lipid fedt
    5.1 G
  • Mættede fedtsyrer
    0.7 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    22.1 G
  • Sukker
    18.6 G
  • Kostfibre
    0 G
  • Proteiner
    10.9 G
  • Salt
    5.31 G
  • Natrium
    2.125 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

1 spørgsmål

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.