Mimasa
Genmai miso
74,59 kr.
Tarvitsetko apua?

Genmai miso

400 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Genmai miso fra Mimasa er en pasta lavet af soja og brune ris. Det er gæret efter århundreder gamle traditionelle metoder, i cedertønder ved stuetemperatur.
Se beskrivelse
74,59 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (1)

Beskrivelse

Genmai miso fra Mimasa er en pasta lavet af soja og brune ris. Det er gæret efter århundreder gamle traditionelle metoder, i cedertønder ved stuetemperatur.

Indikation

Fremstillingsprocessen er opdelt i fire trin: den første er tilberedning af koji, derefter tilberedning af sojabønner, derefter processen med at blande koji med sojabønner og til sidst fermentering af miso. Sojabønner tilberedes ved vask og iblødsætning. Dens størrelse øges 2,2 gange. De dampes derefter, afkøles og blandes med koji og havsalt. Derefter knuses hele blandingen. Mimasas Genmai miso gærer efter århundreder gamle traditionelle metoder, i cedertønder ved stuetemperatur. Under gæringen aktiveres enzymer og koji-mikroorganismer og for at forhindre oxidation lægges tunge sten ovenpå tønderne for at knuse blandingen og adskille misopastaen fra luften og fremskynde gæringen.

Indtagningsmode

Det anbefales som krydderi i supper, pates, bælgfrugter og korn. Tilsæt helst, når retten er færdiglavet. Fortynd en lille teskefuld hatcho miso per portion i suppen eller bouillonen. Lad det hvile et par minutter og server. Du kan også tilberede lækre patéer ved at blande den med tahin og vand, eller bruge den som dressing i saucer. Husk på, at det ikke er nødvendigt at tilsætte salt til hatcho miso, da det allerede er et krydderi, der har salt.

Lagringsbetingelser

Opbevares på et køligt, tørt sted.

Ingredienser

Sojabønner (60,86%), brune ris (26,08%), havsalt (11,30%), vand (1,74%), koji-frø (Aspergillus orizae) (0,02%).

SKU: LP-0200486
2VFNKS5H

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    163 Kcal
  • Lipid fedt
    7 G
  • Mættede fedtsyrer
    0.9 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    9.1 G
  • Sukker
    8.2 G
  • Kostfibre
    7.7 G
  • Proteiner
    12.1 G
  • Salt
    10.18 G
  • Natrium
    4.07 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

1 spørgsmål

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.