Genmai miso
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Genmai miso fra Mimasa er en pasta lavet af soja og brune ris. Det er gæret efter århundreder gamle traditionelle metoder, i cedertønder ved stuetemperatur.
Indikation
Fremstillingsprocessen er opdelt i fire trin: den første er tilberedning af koji, derefter tilberedning af sojabønner, derefter processen med at blande koji med sojabønner og til sidst fermentering af miso. Sojabønner tilberedes ved vask og iblødsætning. Dens størrelse øges 2,2 gange. De dampes derefter, afkøles og blandes med koji og havsalt. Derefter knuses hele blandingen. Mimasas Genmai miso gærer efter århundreder gamle traditionelle metoder, i cedertønder ved stuetemperatur. Under gæringen aktiveres enzymer og koji-mikroorganismer og for at forhindre oxidation lægges tunge sten ovenpå tønderne for at knuse blandingen og adskille misopastaen fra luften og fremskynde gæringen.
Indtagningsmode
Det anbefales som krydderi i supper, pates, bælgfrugter og korn. Tilsæt helst, når retten er færdiglavet. Fortynd en lille teskefuld hatcho miso per portion i suppen eller bouillonen. Lad det hvile et par minutter og server. Du kan også tilberede lækre patéer ved at blande den med tahin og vand, eller bruge den som dressing i saucer. Husk på, at det ikke er nødvendigt at tilsætte salt til hatcho miso, da det allerede er et krydderi, der har salt.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Sojabønner (60,86%), brune ris (26,08%), havsalt (11,30%), vand (1,74%), koji-frø (Aspergillus orizae) (0,02%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi163 Kcal
-
Lipid fedt7 G
-
Mættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater9.1 G
-
Sukker8.2 G
-
Kostfibre7.7 G
-
Proteiner12.1 G
-
Salt10.18 G
-
Natrium4.07 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.