Genovesisk pesto med basilikum
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Lavet i italien
-
Bio-øko
Beskrivelse
Pesto Genovés med Alce Nero Basilikum er lavet med de fineste rå Parmigiano Reggiano ingredienser. Desuden har den en distinkt og afbalanceret smag, ligesom i traditionelle opskrifter.
Indikation
Prøv vores økologiske dej for at skabe lækre forretter.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge efter forbrugerens smag
Lagringsbetingelser
Opbevares på køl efter åbning og spis inden for 3-4 dage.
Ingredienser
Basilikum (41,4%), pinjekerner (0,9%), solsikkeolie, hvidløg, parmesan, ekstra jomfru olivenolie, basilio, cashewnødder, parmigiano reggiano ost, pecorino ost.
Certifikat
IT-BIO-009 Landbrug EU/NO EUNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi467 Kcal
-
Lipid fedt47 G
-
Mættede fedtsyrer6.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater5.1 G
-
Sukker2.7 G
-
Kostfibre1 G
-
Proteiner4.2 G
-
Salt2.7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.