Glutenfri sojasovs
150 Ml
Yang Tses glutenfri sojasovs er en fermenteret sauce, der kommer oprindeligt fra Asien, og som er lavet af sojabønner, vand og salt. Sojasovs har en intens, salt umami-smag, som kan bruges til at forstærke smagen af en lang række retter.
Se beskrivelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Yang Tses glutenfri sojasovs er en fermenteret sauce, der kommer oprindeligt fra Asien, og som er lavet af sojabønner, vand og salt. Sojasovs har en intens, salt umami-smag, som kan bruges til at forstærke smagen af en lang række retter.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge det til at ledsage sushi eller til at tilføje til kulinariske tilberedninger såsom gryderetter, saucer og dressinger.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Vand, sojabønner (35%), salt, majsstivelse, konserveringsmiddel: kaliumsorbat.
SKU: LP-0198212
APA7BLCO
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi40 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater66 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
Proteiner3.2 G
-
Salt12 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.