Håndværksmæssig ayurvedisk klaret smør Ghee Eco
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Keto
-
Bio-øko
Beskrivelse
Caldes d'Estrac Ghee (klaret smør) 100% Ayurveda, håndværksmæssig, lokal, økologisk, certificeret af CCPAE og EU, er en fødevare bestående af et rent fedtstof med høj densitet, som kommer fra komælk - i vores tilfælde økologisk og græs-. Det kan bruges i madlavningen, med samme kriterier som vi normalt bruger andre fedtstoffer (olie, smør...) i både søde og salte retter.
Den har et meget højt røgpunkt, hvilket betyder, at den ikke brænder hurtigt, som det er tilfældet med smør og ikke producerer giftstoffer som andre olier og fedtstoffer, når den bringes til høje temperaturer. Nogle steder i Indien bruges det til at lave forskellige typer brød, tilberede popcorn...
Den har en delikat ristet smag, der også passer meget godt til forskellige krydderier, herunder stærke, hvorfor den er et grundelement i det ayurvediske køkken, der er meget brugt i vegetarisk mad og i lande som Indien og Thailand. Prøv at bruge det med enhver form for krydderier, urter eller krydderier såsom hvidløg, gurkemeje, spidskommen, rosmarin, ingefær, kanel...
Indikation
Caldes d'Estrac Ghee er ikke et smør, selvom det ligner udseende og normalt kaldes sådan. Gennem en håndværksmæssig proces har vi fjernet alle mejerielementer, vand og kasein fra mælk, og efterladt et rent fedtstof med høj densitet, som kroppen har brug for i afbalancerede mængder for at udføre mange af sine daglige processer.
Vugget i vores by Caldes d'Estrac (Barcelona-provinsen), denne opskrift, der er optaget i ayurvediske bøger med mere end 5.000 års eksistens, lærte vi at lave i Espacio del Silencio -dens producent- i sin oprindelige form, og vi tilpassede den til et lokalt/håndværkerformat. Ayurveda betyder "videnskab om livet" på sanskrit.
Den indeholder mellem 2 og 3 % linololie.
Den har 27% monoumættede olier. Et betydeligt antal antioxidanter (frie radikaler) er en del af dens formel, såvel som vitamin A, D, E og K.
Vitamin A er et fedtopløseligt vitamin, som kroppen tilegner sig gennem maden og hjælper med at opretholde et godt syn, immunforsvaret og evnen til at formere sig. Det giver også fordele for hjerte, lunger og nyrer, blandt andre organer. Hjælper udviklingen af knogler, tænder, blødt væv, slimhinder og hud. Det hjælper også med dannelsen af nethinden, hvorfor det også er kendt som retinol.
D-vitamin er et næringsstof til stede i visse fødevarer, som er nødvendigt for sundhed og for at holde knoglerne stærke. Ligeledes kræver musklerne dette vitamin til bevægelse. Sammen med calcium hjælper D-vitamin med at beskytte ældre voksne mod osteoporose
K-vitamin er vigtigt for blodpropper, knogle- og hudsundhed, blandt andre kropsfunktioner. Det har evnen til at reducere mørke rande, rødme i ansigtet og endda blå mærker som følge af en kirurgisk proces. Det er, hvad vi kan se på apotekernes hylder som serum, geler eller cremer mod mørke cirkel, hvis navn er meget mere populært for forbrugerne.
E-vitamin Det er et fedtopløseligt vitamin, det vil sige, at det er en del af de vitaminer, der opløses i vores krops fedtstoffer og lipider. Det har antioxidantvirkning, forsinker aldring, er vigtigt for syn, reproduktion, blod, hjerne og huds sundhed. Det forbedrer immunforsvaret, hudens og hårets sundhed, dette sker takket være dets antioxidantegenskab, det forbedrer også nogle hudsygdomme. Forbedrer udholdenhed og muskelstyrke, takket være dens antioxidanteffekt, der giver en forbedring af oxidativ vævsskade forårsaget af træning. Hvilket kunne øge udholdenhed og muskelstyrke, og også forbedrer fedtlever takket være dens antioxidantvirkning.
Fordele for sundhed og velvære:
- Revitaliserende
- Begunstiger og forbedrer hukommelsen
- Fordøjelsesforstyrrelser såsom gastritis, sår...
- Forstoppelse
- Afbalancerer nervesystemet
- Hjælper med at rense tarmene
- Naturlig antioxidant
- Infektiøse og febrile processer
- Smører leddene
- Hudlidelser
- Udslæt
- Som ansigtsmaske
- Forbrændinger
- Hudirritationer fra solens stråler
Indtagningsmode
På grund af dens rige smag og høje røgpunkt er den perfekt til sautering, bruning, stegning, stegning, madlavning, grillning, ledsagende grøntsager, og generelt bruges den til at indarbejde i alle typer opskrifter fra forskellige køkkener rundt om i verden brug fedtet, hvilket giver næringsværdi i din madlavning. Du kan også smøre det direkte på brød.
Lagringsbetingelser
Den kan opbevares ved stuetemperatur eller på køl. Det er bedst at lade det stå ude af køleskabet, dets tekstur bliver mere silkeagtigt.
Dens udløbsdato er to år, men når den er åbnet, anbefales det at forbruge inden for seks måneder.
Ingredienser
Økologisk klaret ko-smør (fedt og mælkeprodukter gærer).
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Milliliter
-
Energisk værdi894 Kcal
-
Lipid fedt99 G
-
Mættede fedtsyrer63 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.44 G
-
Sukker0.44 G
-
KostfibreG
-
Proteiner0.28 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.