Hatcho miso
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Lavt indhold af kulhydrater
-
Upasteuriseret
Beskrivelse
Hatcho miso fra Mimasa er sojabønnepasta gæret med koji-frø i tre lange år og med ristet bygmel. Denne sojamiso indeholder få kulhydrater og en høj procentdel af protein.
Indikation
Hatcho Miso-fremstillingsprocessen er opdelt i fire trin: det første er tilberedning af koji (Aspergillus oryzae), derefter tilberedning af sojabønner, processen med at blande koji med sojabønner og til sidst fermentering af miso. Sojabønner tilberedes ved vask og iblødsætning. Dens størrelse øges 2,2 gange. De dampes derefter, får lov at køle af og blandes med koji og havsalt. Hele blandingen knuses derefter.
Indtagningsmode
Det anbefales som krydderi i supper, pates, bælgfrugter og korn. Tilsæt helst, når retten er færdiglavet. Fortynd en lille teskefuld hatcho miso per portion i suppen eller bouillonen. Lad det hvile et par minutter og server. Du kan også tilberede lækre patéer ved at blande den med tahin og vand, eller bruge den som dressing i saucer. Husk på, at det ikke er nødvendigt at tilsætte salt til hatcho miso, da det allerede er et krydderi, der har salt.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Sojabønner (58,24%), vand (30,53%), havsalt (10,78%), ristet bygmel (0,45%), Koji-frø (Aspergillus oryzae) (0,01%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi209 Kcal
-
Lipid fedt6.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater11.1 G
-
Sukker0.6 G
-
Kostfibre7.7 G
-
Proteiner22.4 G
-
Salt9.48 G
-
Natrium3.79 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.