Mimasa
Hatcho miso
92,84 kr.
Tarvitsetko apua?

Hatcho miso

400 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Hatcho miso fra Mimasa er sojabønnepasta gæret med koji-frø i tre lange år og med ristet bygmel. Denne sojamiso indeholder få kulhydrater og en høj procentdel af protein.
Se beskrivelse
92,84 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Lavt indhold af kulhydrater
  • Upasteuriseret

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (2)

Beskrivelse

Hatcho miso fra Mimasa er sojabønnepasta gæret med koji-frø i tre lange år og med ristet bygmel. Denne sojamiso indeholder få kulhydrater og en høj procentdel af protein.

Indikation

Hatcho Miso-fremstillingsprocessen er opdelt i fire trin: det første er tilberedning af koji (Aspergillus oryzae), derefter tilberedning af sojabønner, processen med at blande koji med sojabønner og til sidst fermentering af miso. Sojabønner tilberedes ved vask og iblødsætning. Dens størrelse øges 2,2 gange. De dampes derefter, får lov at køle af og blandes med koji og havsalt. Hele blandingen knuses derefter.

Indtagningsmode

Det anbefales som krydderi i supper, pates, bælgfrugter og korn. Tilsæt helst, når retten er færdiglavet. Fortynd en lille teskefuld hatcho miso per portion i suppen eller bouillonen. Lad det hvile et par minutter og server. Du kan også tilberede lækre patéer ved at blande den med tahin og vand, eller bruge den som dressing i saucer. Husk på, at det ikke er nødvendigt at tilsætte salt til hatcho miso, da det allerede er et krydderi, der har salt.

Lagringsbetingelser

Opbevares på et køligt, tørt sted.

Ingredienser

Sojabønner (58,24%), vand (30,53%), havsalt (10,78%), ristet bygmel (0,45%), Koji-frø (Aspergillus oryzae) (0,01%).

SKU: LP-0200487
RATE7XGK

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    209 Kcal
  • Lipid fedt
    6.6 G
  • Mættede fedtsyrer
    0.9 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    11.1 G
  • Sukker
    0.6 G
  • Kostfibre
    7.7 G
  • Proteiner
    22.4 G
  • Salt
    9.48 G
  • Natrium
    3.79 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

2 spørgsmål

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.