Hatcho miso sojapose
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden laktose
-
Vegetarisk
-
Uden mælk
Beskrivelse
Hatcho miso sojabønnepose fra Yang Tse er en fødevare, der er opnået ved gæring af sojabønner og salt med Kosen (ristet bygmel). Ud over dets brug på grund af natrium, er det også en fremragende base for alle miso-supper, idet halvdelen af denne miso blandes med halvdelen af en anden type miso.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge som krydderi i supper, pates, bælgfrugter og korn eller som dressing i saucer. Den kan også kombineres med brødkrummer til gratinering af pasta og grøntsager eller endda hældes i mejerideserter.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den i en lufttæt beholder og opbevares på køl og bruges inden for 3 dage.
Ingredienser
Sojabønner (58,24%), Vand, Salt, Kosen (ristet bygmel), Koji-sporer.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi209 Kcal
-
Lipid fedt6.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater11.1 G
-
Sukker0.6 G
-
KostfibreG
-
Proteiner22.4 G
-
Salt9.48 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.