Hirse Amasake
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
-
Jeg blander den med en del vand og en kvart hasselnøddecreme, koger den i et par minutter og den er klar til at spise. Opbevares i køleskabet. Nogle lækre desserter.
Lo mezlo con una parte de agua y un cuarto de crema de avellana hervir unos minutos y listo para comer. Guardar en la nevera. Unas postres deliciosas.
Oversat fra naturitas.es
Se originalen
Hirse Amasake anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Hirse Amasake fra La Finestra sul Cielo er en sød og lækker creme ideel til at blive indtaget som dessert eller tilsætning af frugt, frugtmarmelade, hasselnøddecreme eller mandelcreme.
Indikation
Den kan bruges som base til tilberedning af budding eller slik. Gæringen af kornene udføres ved at tilsætte koji, en naturlig gæring, der omdanner hirsen til denne lækre creme, uden brug af kunstige enzymer.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise efter forbrugerens smag.
Ingredienser
Vand, Eco hirse (24%), koji (17%), hvidt havsalt (0,2%)
Certifikat
CZ-BIO-001 EU/NON-EU Landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi122 Kcal
-
Lipid fedt1.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater24.4 G
-
Sukker17.1 G
-
Kostfibre1.9 G
-
Proteiner3.7 G
-
Salt0.08 G
-
Natrium0.08 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.