Økologisk calçotsauce
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Intet æg
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Casa Amellas økologiske calçot sauce er den første økologiske og glutenfri calçot sauce. Det er lavet sæsonbestemt i månederne december til april. Tomaterne vaskes og dampes. Derefter pillede og blancheret med hvidløg. Når det hele er kogt tilsættes den ekstra arbequinaolivenolie samt de tørrede frugter af Tarragona, Penedès hvidvinseddike, paprika, sort peber og en knivspids havsalt.
Indtagningsmode
Det er tilrådeligt at indtage efter forbrugerens smag.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Økologisk frisk ristet tomat (65%), Økologisk Arbequina ekstra jomfru olivenolie (19%), Økologisk Marcona mandel (6%), Økologisk fed hasselnød (6%), Økologisk hvidvinseddike, Økologisk ristet hvidløg, Rød peber sød økologisk, havsalt, økologisk sort peber
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi226 Kcal
-
Lipid fedt21.8 G
-
Mættede fedtsyrer3.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater2.8 G
-
Sukker2.8 G
-
Kostfibre2.9 G
-
Proteiner3.2 G
-
Salt0.7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.