Økologisk fermenteret shoyu sojasauce
1 L
Sojasovs lavet efter den bedste traditionelle metode (gæring i 18 måneder i en træfad). Ideel til opskrifter baseret på korn, bælgfrugter, grøntsager og alger. Pasteuriseret produkt.
Se beskrivelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
100% naturligt produkt
-
Bio-øko
Beskrivelse
Sojasovs lavet efter den bedste traditionelle metode (gæring i 18 måneder i en træfad). Ideel til opskrifter baseret på korn, bælgfrugter, grøntsager og alger. Pasteuriseret produkt.Forholdsregler
Allergener: vIndeholder gluten og soja.Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, væk fra sollys og fugt. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet.Ingredienser
Vand, sojabønner* (21,5%), hvede*, salt, Aspergillus oryzae. * fra økologisk landbrugCertifikat
IT-BIO-014 IKKE-EU LANDBRUG
SKU: LP-0202916
OA997M4L
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi72 Kcal
-
Lipid fedt7 G
-
Mættede fedtsyrer0.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater9.4 G
-
Sukker0.7 G
-
KostfibreG
-
Salt17 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.