Økologisk pesto sauce
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Økocert
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Sakai Økologisk Pesto Sauce, med 100% vegetabilsk basilikum og pinjekerner. Perfekt forening af middelhavssmag. 100% vegetabilsk og økologisk med en intens basilikumsmag.
Indikation
Genovesisk pesto er en traditionel opskrift, der er typisk for den italienske region Ligurien baseret på basilikum, hvidløg, pinjekerner og olivenolie, der fremkalder smag og aroma fra middelhavskøkkenet. Ideel til at blande med frisk drænet pasta, til dressing af salater og til at smage dampede eller grillede grøntsager og tunge retter.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge efter smag.
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet.
Ingredienser
Ekstra jomfru olivenolie, ligurisk basilikum, cashewnødder, valnødder, havsalt, pinjekerner
Certifikat
ES-ECO-019-CTNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt59 G
-
Mættede fedtsyrer11 G
-
Kulhydrater / kulhydrater7.8 G
-
Sukker2.3 G
-
Proteiner7.4 G
-
Salt3 G
-
Energisk værdi578 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.