Økologisk Tamari sojasauce
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Mimasa Bio Tamari Soy Sauce er en sojasovs gæret med salt og vand, uden hvede, der produceres i Aichi præfekturet (det centrale vestlige Japan).
Indikation
Hvedefri tamari er et biprodukt af miso. Den er lavet af den væske, som sojabønner udstråler, når miso gærer. Den har en stærkere og klarere, men samtidig udsøgt, smag og aroma og en tykkere tekstur.
Mimasa sælger kun sojasaucer, der traditionelt er fremstillet gennem en proces, der resulterer i et produkt af enestående kvalitet og aromaer. I produktionen af Mimasas økologiske tamari bruges kun ingredienser af højeste kvalitet, uden kemikalier, og gæringen sker med respekt for tiden (18 til 24 måneder, i cedertønder) og beherskelse lært generation efter generation.
Tamari opnås gennem en gæringsproces, startende fra hele sojabønner, hvortil der tilsættes vand og salt.
De samme enzymer, som virker på sojabønner under fermentering, bliver vigtige og aktive fordøjelsesmidler, når de kommer ind i menneskekroppen. Ud over dets iboende fordøjelsesegenskaber tjener tamari også til at stimulere udskillelsen af fordøjelsessaft i maven. Da tamari-enzymer er organiske stoffer, der stammer direkte fra traditionelle fermenteringsprocesser, er de ikke til stede i kommercielt fremstillede sojasovs.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge Bio Tamari sojasauce for at tilføje smag til flere opskrifter, da det passer godt til en lang række ingredienser. Et par dråber økologisk tamari fra Mimasa tilsat til madlavning af kød og fisk giver dem en uovertruffen smag. Det kan tages af folk, der følger en glutenfri diæt.
Lagringsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Tamari økologisk sojasauce.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi83 Kcal
-
Kulhydrater / kulhydrater7.2 G
-
Sukker0.5 G
-
Proteiner14 G
-
Salt5.17 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.