Økologisk tamari sojasovs
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Mimasa økologiske tamari sojasauce er lavet med økologiske sojabønner, hvede, vand, havsalt og koji frø, under en accelereret gæringsproces med kontrolleret varme, så produktet er klar på en uge. Slutresultatet er en sojasovs med samme aroma og tekstur som Mimasas økologiske tamari-shoyu til en mere overkommelig pris.
Indikation
Denne sojasovs opnås gennem en gæringsproces, der starter fra hele sojabønner og fuld hvede, hvortil der tilsættes vand og salt. Deraf Mimasa sojasovs store kvaliteter: den indeholder de 9 essentielle aminosyrer og eddikesyre, som hæmmer forurening og hjælper med at overvinde kropstræthed.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge det som en erstatning for salt til at krydre dine retter.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Vand (54,2%), Soja (15,4%), Hvede (15,4%), Havsalt (14%), Alkohol (1%), Koji-frø (<0,01).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi71 Kcal
-
Lipid fedt0.3 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater8.7 G
-
Sukker2 G
-
KostfibreG
-
Proteiner8.3 G
-
Salt13.75 G
-
Natrium5.5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.