Økologisk Umeboshi Pasta
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Sukker fri
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Umeboshi er en række blommer, der er meget udbredt i Østen for sine medicinske egenskaber. Det virker alkaliserende på blodets pH, bekæmper træthed og kronisk træthed og er afgiftende, fordi det stimulerer leverfunktionen.
Indtagningsmode
Det anbefales at smøre på brød, toast m.m. og spis, når du vil. Ideel til fremstilling af sushi, saucer, typiske asiatiske køkkenopskrifter.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten og soja.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den på køl i 6 måneder.
Ingredienser
Ume pasta* (98%) (ume blomme, havsalt), shiso bladekstrakt* (2%) (shiso blade, havsalt). *Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi25 Kcal
-
Lipid fedt0.6 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater2.7 G
-
SukkerG
-
Kostfibre3.6 G
-
Proteiner0.3 G
-
Salt13.95 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.