Økologisk vegansk aioli
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Intet æg
-
Bio-øko
Beskrivelse
Den første veganske allioli med en kikærtebase (aquafaba) som et alternativ til æg og en traditionel smag.
Indikation
Den har samme smag som aioli med æg, den er blød og gentager sig ikke! Produktionsprocessen er håndværksmæssig og med økologiske, naturlige og 100% plantebaserede ingredienser. Vi tilsætter ikke sukker, farvestoffer eller raffinerede olier. Hverken soja, æg eller laktose. Vi laver denne aioli med planternes kraft! Aquafaba er ægalternativet takket være dets funktionelle egenskaber. Dens cremede tekstur og milde smag vil overraske dig, og alle derhjemme vil kunne lide det! Nyd det!
Da vi ikke tilsætter nogen tilsætningsstoffer til kikærterne, indeholder aquafabaen (kikærtekogningen) heller ingen tilsætningsstoffer (antioxidanter, sekvestreringsmidler osv.).
Indtagningsmode
Ideel til at ledsage nogle bravas, en grøntsagsburger, med grøntsager, fideuá og hvor du helst kan lide.
Ingredienser
Solsikkeolie* med højt olieindhold, aquafaba* (33%), hvidløg* (6%), havsalt* og stabilisator (xanthangummi). (*=Økologisk Landbrug).
Aquafaba baseret på 100% lokale kikærter.
Certifikat
ES-ECO-019-CT Landbrug EU/NON EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi576 Kcal
-
Lipid fedt62.5 G
-
Mættede fedtsyrer5.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater3.3 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre0.5 G
-
Proteiner0.5 G
-
Salt0.8 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.