Økologisk vegansk bolognese
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Uden tilsat sukker
-
Bio-øko
Beskrivelse
Nuveg Eco Vegan Bolognese er en simpel formulering af dehydrerede grøntsager (teksturerede og pulveriserede), der efter hydrering og blanding resulterer i en køderstatning med dens ideelle smag og tekstur til at nyde et ekstremt sundt måltid, på en hurtig og nem måde.
Indikation
Vegan Eco Bolognese baseret på Textured Vegetable Protein (PVT) har omkring 32 % protein, så en portion på 69 g giver 22 g protein (i en bøf er der 10 g og i to æg 15 g). Derfor giver det en exceptionel mængde protein og næringsstoffer i sin biotilgængelige form. Højt indhold af essentielle vitaminer og mineraler, samt komplette proteiner. Vegetabilsk alternativ til kød og ideel at kombinere i alle dine opskrifter. En helt enkel, mild og neutral proteinmulighed.
Nuveg Vegan Bolognese er et fantastisk alternativ til animalsk protein. Det er meget mere bæredygtigt, har en enkel og kemikaliefri produktionsproces og tilberedes hurtigt, anbefales til alle aldre og alle køn. Indeholder ikke soja.
Nuveg Vegan Bolognese er en simpel formulering, der efter hydrering og blanding resulterer i en køderstatning med dens ideelle smag og tekstur til at nyde et ekstremt sundt måltid, hurtigt og nemt. Som alle nuveg-produkter er La Veggie Bolognese vegansk, meget lavt forarbejdet, glutenfri, laktosefri, sojafri, GMO-fri eller andre allergener og Clean Label.
Vigtigste fordele:
-Lækker Bolognese tekstur.
-Fantastisk alternativ til proteiner af animalsk oprindelse.
- Let at gøre. -Meget lavt behandlet.
- Højt fiberindhold.
- Ingen soja.
- Meget lavt glykæmisk indeks.
-Proteinkilde 32%.
- Proteiner hjælper med at øge muskelmassen.
- Proteiner hjælper med at bevare muskelmassen.
- Proteiner bidrager til vedligeholdelsen af knogler under normale forhold.
- Gluten- og laktosefri.
-Indiceret til vegetarer og veganere.
- Let at fordøje.
- Det har en antioxidant virkning.
- Fremstillet i Europa. Med Økologisk certificering.
- Giftfri, underlagt streng kvalitetskontrol.
-Allergenfri (glutenfri, vegansk, BIO, sukkerfri, kunstige smagsstoffer).
-Alternativt og bæredygtigt protein.
Indtagningsmode
1. Opvarm 3 spsk (30 ml) olie og hæld produktet i gryden.
2. Rør i 1 min.
3. Tilsæt 600-700 ml varmt vand (fra vandhanen) alt efter om du vil have det tykkere eller tyndere.
4. Kog 8-10 min.
Du får 3-4 portioner.
Præparatet absorberer 4,5 gange dets volumen, så 140 g Veggie Bolognese bliver til 630 g, når det er hydreret.
Forholdsregler
Folk på restriktive diæter bør konsultere deres sundhedspersonale eller ernæringsekspert. Forsigtig: Afbryd brugen, hvis der opstår en bivirkning.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (helst 5-15ºC), beskyttet mod direkte lys. Under tørre forhold (helst RF 55-60%) og rent. Når emballagen er åbnet, lukkes hermetisk og opbevares igen under de beskrevne forhold for at undgå eksponering for luftfugtighed, vedhæftning af lugte og mikrobiel forurening.
Ingredienser
Tekstureret protein * (ærter og bønner), gulerodspulver *, tomatpulver *, gærekstrakt (Sacharomyces cerevisae), løgpulver *, salt, roepulver *, hvidløgspulver * rosmarinpulver *, oreganopulver *, svampepulver*, røget paprika*, sort peber*.
(*) fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT EU Landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi1279 Kcal
-
Lipid fedt5 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater39 G
-
Sukker15 G
-
Kostfibre16 G
-
Proteiner32 G
-
Salt1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.