Miso aka ris og soja intens øko
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
-
Uden tilsat sukker
-
Upasteuriseret
-
Bio-øko
Beskrivelse
Aka økologisk miso er en ris- og sojamiso. Længere gæringstid og mere soja end shiro miso, så den har en mere intens og mere probiotisk smag.
Indikation
Det tjener også til at øge smagen af grøntsager, samtidig med at det giver umami.
Indtagningsmode
Det anbefales til at lave miso- eller ramensuppe, lave kraftige saucer, som erstatning for salt.
Lagringsbetingelser
Da det ikke er pasteuriseret, skal du opbevare det i køleskabet, når det først er åbnet, for bedre opbevaring.
Ingredienser
Sojabønner*, Koji (ris*, koji-kin), Havsalt.
(*) fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt5.9 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater26.2 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner10.8 G
-
Salt11 G
-
Energisk værdi209 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.