Miso ris og økologiske kikærter
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Ingen soja
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
-
Uden tilsat sukker
-
Upasteuriseret
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kikærte- og rismiso indeholder ikke soja og er den mest middelhavsmiso. Det er en erstatning for diæter med lavt saltindhold.
Indikation
Upasteuriseret, minimum gæring 3 måneder. Lavet med økologiske ris og salt fra Ebro Delta Natural Park og kikærter fra Castilla la Mancha.
Indtagningsmode
Anbefalinger til brug:
- Tilføj en skefuld til enhver suppe, og du har misosuppe. Tilsæt med varmen slukket for at bevare probiotiske egenskaber. Rør godt for at opløse misoen.
- I vinaigretter og saucer giver det større smagsdybde.
- Som salterstatning vil det give dig mulighed for at opnå samme saltholdighed med et lavere saltindtag.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten.
Lagringsbetingelser
På et køligt, tørt sted, væk fra sollys. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet mellem 2ºC og 6ºC. Det er et levende produkt, upasteuriseret, farven vil variere over tid og blive mørk.
Ingredienser
Brune ris*, kikærter*, vand, havsalt og koji-kin. (*) Ingredienser fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi200 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater40 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner10 G
-
Salt1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.