Miso shiro ris og blød øko soja
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
-
Uden tilsat sukker
-
Upasteuriseret
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk Shiro miso er en ris- og sojamiso. Det er typisk Kyoto miso, hvorfor det nogle gange også kaldes Kyoto miso. Det er den miso højest i kulhydrater og mindst salt, da den er lavet med en højere koncentration af ris end soja, hvorfor den er den sødeste af alle.
Indikation
Den har en lav saltkoncentration og en kortere gæringstid. Det er den mest forbrugte miso i Europa, fordi dens smag er mildere. Det tjener til at øge smagen af grøntsager.
Indtagningsmode
Det anbefales til milde supper og om sommeren. Den mest almindelige måde er at lave misosuppe, lave saucer eller som erstatning for salt.
Lagringsbetingelser
Da det ikke er pasteuriseret, skal du opbevare det i køleskabet, når det først er åbnet, for bedre opbevaring.
Ingredienser
Sojabønner*, Koji (ris*, koji-kin), Havsalt.
(*) fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi195 Kcal
-
Lipid fedt3.9 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater30.6 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner6.8 G
-
Salt7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.