Ponzu sur sojasovs Bio vegansk
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Ponzu er en typisk japansk dressing og dipsauce. Ponzu er lavet af autentisk japansk shoyu og saften af forskellige japanske citrusfrugter (yuzu og sudachi). Dette resulterer i en smagfuld sauce med en sød og syrlig undertone. Ponzu blev oprindeligt ofte brugt som dipsauce til fiskeretter, men denne sauce er også en frisk tilføjelse til retter med dampede grøntsager, tang, tofu og salater.
Indtagningsmode
Brug den som ingrediens i marinader eller dressinger, eller som sauce.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Beskyt mod sollys.
Efter åbning opbevares i køleskabet indtil udløbsdatoen.
Ingredienser
vand, shoyu* (vand, soja*, HVEDE*, salt, koji-gæring) (Japan), riseddike* (vand, ris*, koji) (Japan), druejuice* (Argentina), yuzujuice* (Japan), salt (Mexico), yukou-juice* (Japan), sudachi-juice* (Japan), saltet sake* (vand, ris*, salt, koji-sporer) (Japan), kombu (Japan), tørrede shiitake-svampe* (Japan)
* = økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi42 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater6.6 G
-
Sukker1.2 G
-
Kostfibre0.4 G
-
Proteiner3.9 G
-
Salt7.4 G
-
Natrium2960 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.