Premium Stærk Tamari
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Bio-øko
Beskrivelse
Tamari er en stærk, glutenfri japansk sojasovs. Den er lavet ved hjælp af autentiske teknikker i Japan, fra sojabønner og koji (en unik japansk svamp). Gæringstid: minimum 18 måneder.
Indikation
Tamari er en stærk, glutenfri japansk sojasovs, som er lavet af sojabønner og koji (en unik japansk svamp). Denne tamari er lavet med autentiske teknikker af ægte japanske eksperter og kræver en gæringsperiode, der varer ikke mindre end 18 måneder. Dette foregår i 100 år gamle cedertønder. Smagen af tamari er lækker kompleks og indeholder alle fem smage: salt, surt, sødt, bittert og umami. Med denne japanske sojasovs kan du virkelig tage hver ret til det næste niveau: supper (miso), nudelretter, marinader, sushi og endda europæiske gryderetter.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge som salterstatning, sushidip eller som base til din sauce eller dressing.
Lagringsbetingelser
Efter åbning opbevares det tæt på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur (maks. 20°C).
Ingredienser
Sojabønner* (Kina), Vand, Havsalt (Mexico), Saltet Shochu* (Vand, Ris*, Salt, Koji-gæring) (Japan), Koji-gæring (Japan)
(*) Økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi83 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater6.5 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre0.7 G
-
Proteiner14 G
-
Salt13.1 G
-
Natrium5240 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.