Premium Stærk Tamari
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Bio-øko
Beskrivelse
Tamari er en glutenfri japansk sojasovs med en intens smag. Fremstillet i Japan ved hjælp af originale teknikker fra sojabønner og koji (en unik japansk svamp). Gæringstid: 18 måneder.
Indikation
Tamari er en glutenfri japansk sojasovs med en intens smag.
Den er lavet af sojabønner og koji (en unik japansk svamp).
Vores tamari er lavet af japanske eksperter ved hjælp af originale teknikker.
Det kræver en gæringstid på minimum 18 måneder, dette foregår i 100 år gamle cedertønder.
Smagen af tamari er lækker kompleks og består af de fem smagsvarianter: salt, surt, sødt, bittert og umami.
Med denne japanske sojasovs vil du tage hver af dine opskrifter til et højere niveau!: supper (miso), nudler, marinerede fødevarer, sushi og endda europæiske gryderetter.
Godt at vide:
- Intens japansk sojasovs
- Indeholder alle 5 smagsvarianter (salt, surt, sødt, bittert og umami)
- Lavet efter en århundreder gammel japansk opskrift
- Fermenteret i minimum 18 måneder i 100 år gamle cedertræsfade.
- Lækker i suppe (miso), nudelretter, salater (tang) og som dip til sushi
- Lavet i Japan
Indtagningsmode
Brug som erstatning for salt, som sauce til sushi eller som base til saucer eller dressinger.
Lagringsbetingelser
Efter åbning opbevares i køleskabet indtil udløbsdatoen.
Ingredienser
Sojabønner* (Kina), vand, havsalt (Mexico), saltet shochu* (vand, ris*, salt, koji-gæring) (Japan), koji-gæring (Japan).
* = økologisk landbrug
Certifikat
NL-BIO-01Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater6.5 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre0.7 G
-
Proteiner14 G
-
Salt13.1 G
-
Energisk værdi83 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.