Sake Kasu – sake creme
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Upasteuriseret
Beskrivelse
Sake kasu er en riscreme, der stammer fra sakeproduktion. Det er meget godt at modvirke den overskydende proteinsmag (Kusami), som noget kød og fisk giver, og at lave supper (Kasu jiru).
Indikation
Det er meget interessant gastronomisk, fordi det tilføjer en let aroma af sake til retterne.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge det til at marinere fisk. Om vinteren, hvis vi blander det med vand og varme, kan vi smage en vidunderlig amazake sake kasu og om sommeren prøve at lave is med sakesmag.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted
Ingredienser
Sake (ris og kin koji).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi239 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater41.3 G
-
Sukker0.5 G
-
Proteiner0.2 G
-
Salt0 G
-
Enkelumættede fedtsyrer0 G
-
Flerumættede fedtsyrer0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.