shio koji ris miso
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Uden tilsat sukker
-
Bio-øko
shio koji ris miso anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Økologisk Shio koji er en 100% rismiso, der giver dig mulighed for at tilføje smag eller umami til dine retter på den mest naturlige måde som muligt. Shio koji er den perfekte erstatning for salt.
Indikation
For hver portion salt, som en opskrift siger, prøv at tilføje 2 portioner shio-koji, det vil ikke kun øge smagen af dine retter (umami), men vi vil også gøre dem mere gavnlige for dit helbred, da saltindtaget vil være lavere.
Indtagningsmode
Øjeblikkelig anbefales: fordel kødet eller fisken, sæt det i køleskabet i 30 minutter, fjern overskydende shio koji og kog. Vi vil blive overrasket over resultaterne.
En nat: begrav grøntsager i shio koji natten over, og den næste dag vil vi have dem fulde af umami.
Flere dage: det mest almindelige er at begrave tofuen i shio koji og lade den stå i køleskabet i cirka 3 dage, rengøre og smage tofuen, du vil blive forbløffet over ændringen, især osteelskere, der ikke kan spise så meget, som du ville synes godt om. Det er også meget almindeligt at begrave hårdkogte æg.
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet.
Ingredienser
Koji (ris*, koji-kin), ris*, vand.
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi138 Kcal
-
Lipid fedt0.4 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater31.1 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner0 G
-
Salt10 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.