Shiro hvid miso økologisk
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
100% naturligt produkt
-
Fremstillet i frankrig
-
Bio-øko
Beskrivelse
Denne nye DANIVAL hvide miso er lavet i Frankrig af vores brygger efter en gammel traditionel japansk metode. Dens korte gæring er naturlig (mellem 3-4 dage afhængig af sæsonen) og ædel (uden tilsætningsstoffer). Vores landmand høster sojabønnerne i Frankrig, og risene kommer fra Italien.
Denne miso, med en cremet og næsten sød tekstur, er en miso, der er nem at indtage og bruge i din daglige madlavning. Det bruges i et væld af opskrifter, både salte og søde.
Indtagningsmode
Hvid miso (shiromiso) er den sødeste af alle miso. Den bruges som et hjælpemiddel i køkkenet til at give glathed og blødhed til alle daglige måltider.
Hvid miso (shiromiso) røres simpelthen i supper og marinader, den er også velegnet til mere sofistikerede søde og salte opskrifter.
Faktisk er hvid miso (shiromiso) med sin delikate søde og sure smag populær med: buddinger, brownies, cheesecake osv.
Lagringsbetingelser
Åben 2 år fra fremstillingsdatoen.
Opbevares på et tørt sted og ved positiv stuetemperatur.
Efter åbning: Opbevares i køleskab efter åbning og spis inden for 2 måneder.
Ingredienser
Ris*, franske sojabønner* (39%), vand, uraffineret atlantisk havsalt, enzym (Aspergillus oryzae).
* fra økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi205 Kcal
-
Lipid fedt4.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater32.1 G
-
Sukker19.8 G
-
Kostfibre2.2 G
-
Proteiner8.4 G
-
Salt2.7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.