Shoyu 25% mindre salt
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Sukker fri
-
Vegetarisk
-
Lavt fedtindhold
-
Bio-øko
Beskrivelse
Shoyu 28% mindre limesalt er en sauce lavet af soja og hvede, som indeholder flere essentielle mineraler, proteiner og vitaminer. Ved at bruge denne sauce i stedet for salt reducerer du mængden af salt i dine retter og forbedrer deres smag.
Indikation
Under den lange fermenteringsproces omdanner enzymer stivelsen, proteinerne og lipiderne i rå soja og hvede til næringsstoffer, der let absorberes, da de fordøjes: aminosyrer, flerumættede fedtsyrer, langsomme kulhydrater. Under gæringsprocessen udvikles mælkesyre, der har en gavnlig effekt på tarmfloraen og den effektive optagelse af næringsstoffer. Havsalt giver mineraler og sporstoffer.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge det til pickles, i wokken, med ris, med nudler, med sushi, sashimi eller dampede grøntsager. Den er lækker i kombination med mirin (risvin), wasabik ingefær eller revet daikon.
*Smagen af Shoyu er karakteriseret ved et let strejf af alkohol som følge af gæringen af hvede. Derfor er den ikke særlig velegnet til langvarig opvarmning og bør tilføjes i slutningen af produktionsprocessen, så den ikke mister sin smag.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted beskyttet mod lys.
Ingredienser
Vand, sojabønner*, havsalt (9,8%), hvede*, alkohol*, eddike*, surhedsregulerende middel: mælkesyre, A.Oryzae. *Økologisk dyrkede ingredienser.
Certifikat
BE-BIO-001
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi101 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater4.9 G
-
SukkerG
-
Kostfibre0.8 G
-
Proteiner10 G
-
Salt9.8 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.