Shoyu
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Shoyu Di La Finiestra Sul Cielo beriger gæringsprocessen med enzymer, der stimulerer fordøjelsen, og de proteiner, de er rige på, hjælper med at fuldende en overvejende vegetarisk kost.
Indikation
Shoyu pasteuriseres i en time ved 82° for at undgå nedbrydning og stoppe gæringen, faktisk ville det høje vandindhold ikke tillade det at blive bevaret på anden måde
Forholdsregler
Vi anbefaler, at Shoyu kan bruges både direkte på tallerkenen og i madlavningen for at berige opskrifter baseret på korn, bælgfrugter, grøntsager, tang og fisk.
Ingredienser
Soja (19%), vand, havsalt, koji, hvede.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi62 Kcal
-
Lipid fedt0.1 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater6.9 G
-
SukkerG
-
Kostfibre0.7 G
-
Proteiner8.8 G
-
Salt12.2 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.