Shoyu Kagisa Bio
250 Ml
Shoyu Kagisa Bio fra La Finestra sul Cielo er en sojasovs lavet efter den bedste traditionelle metode, det vil sige gæring i 18 måneder i en træfad.
Se beskrivelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Shoyu Kagisa Bio fra La Finestra sul Cielo er en sojasovs lavet efter den bedste traditionelle metode, det vil sige gæring i 18 måneder i en træfad.
Indikation
Ideel til opskrifter baseret på korn, bælgfrugter, grøntsager og alger.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise efter forbrugerens smag.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten.
Lagringsbetingelser
Dette produkt er pasteuriseret.
Ingredienser
Per 100 ml:
Soja (19%), Hvede (16%), Vand, Havsalt, Øko Soja, Koji-sporer, Økologisk hvede.
Certifikat
IT-BIO-014 Landbrug uden for EU
SKU: LP-0044639
BDZ89QRUOUN
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi62 Kcal
-
Lipid fedt0.1 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6.9 G
-
Kostfibre0.7 G
-
Proteiner0 G
-
Natrium4.9 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.