Shoyu mild
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Bio-øko
Beskrivelse
Shoyu er en mild sojasovs lavet af sojabønner, hvede og koji (en unik japansk svamp). Tilberedt efter en århundreder gammel opskrift. Gæringstid: 18 måneder
Indikation
Shoyu er en mild sojasovs, som er lavet af sojabønner, hvede og koji (en unik japansk svamp).
Vores shoyu er fermenteret af japanske eksperter, som har lavet shoyu i generationer ved hjælp af traditionelle teknikker.
Shoyu gærer i minimum 18 måneder, det kan du smage!
Lækkert i supper (miso), med soba eller udon nudler, i røre eller i sauce til sushi.
Godt at vide:
- Mild japansk sojasovs
- Indeholder alle 5 smagsvarianter (salt, surt, sødt, bittert og umami)
- Lavet efter en århundreder gammel japansk opskrift
- Gæret i minimum 18 måneder i 100 år gamle cedertræsfade.
- Lækker i suppe (miso), nudelretter, salater (tang) og som dip til sushi
- Lavet i Japan
Indtagningsmode
Brug som erstatning for salt, som sauce til sushi eller som base til saucer eller dressinger.
Forholdsregler
Indeholder: Soja, hvede, gluten og hvede.
Kan indeholde spor af: Byg.
Lagringsbetingelser
Efter åbning opbevares i køleskabet indtil udløbsdatoen.
Ingredienser
Vand, sojabønner* (Kina), hvede* (Tyrkiet), havsalt (Australien), koji-gæring (Japan).
* = økologisk landbrug
Certifikat
NL-BIO-01Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt0.1 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater6.2 G
-
SukkerG
-
Kostfibre0.7 G
-
Proteiner8.8 G
-
Salt12 G
-
Energisk værdi62 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.