Shoyu mild
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Bio-øko
Beskrivelse
Shoyu er en mild japansk sojasovs. Lavet af sojabønner, hvede og koji (en unik japansk svamp). Tilberedt efter en århundreder gammel opskrift i Japan. Gæringstid: 18 måneder.
Indikation
Shoyu er en mild japansk sojasovs, som er lavet af sojabønner, hvede og koji (en unik japansk svamp). Denne shoyu er lavet ved hjælp af særligt traditionelle teknikker af japanerne, som har lavet shoyu i generationer. Shoyu gærer i minimum 18 måneder, og du kan prøve det! Lækker i supper (miso), med soba og udon nudler, rørte retter eller som sauce til sushi.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge som salterstatning, sushidip eller som base til din sauce eller dressing.
Lagringsbetingelser
Efter åbning opbevares det tæt på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur (maks. 20°C).
Ingredienser
Vand, Sojabønner* (Kina), Hvede* (Tyrkiet), Havsalt (Australien), Koji-gæring (Japan)
(*) Økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi62 Kcal
-
Lipid fedt0.1 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater6.2 G
-
SukkerG
-
Kostfibre0.7 G
-
Proteiner8.8 G
-
Salt12 G
-
Natrium4800 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.