Shoyu mild sojasauce
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Økologisk
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Bio-øko
Beskrivelse
Shoyu - Terrasana Mild Soy Sauce er en mild japansk sojasovs. Lavet af sojabønner, hvede og koji (en unik japansk svamp). Fremstillet i Japan efter en gammel opskrift. Gæringstid: minimum 12 måneder.
Indikation
Shoyu er en mild japansk sojasovs lavet af sojabønner, hvede og koji (en unik japansk svamp). Vores shoyu er lavet på en meget traditionel måde af japanere, som har lavet shoyu i generationer. Shoyu gærer i mindst 12 måneder, og du kan prøve det! Lækkert til supper (miso), med soba og udon nudler, rørte retter eller som sauce til sushi.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge som erstatning for salt, som sauce til sushi eller som base til din sauce eller dressing.
Lagringsbetingelser
Efter åbning opbevares i køleskabet indtil udløbsdatoen.
Ingredienser
Vand, sojabønner*, hvede*, havsalt, koji-gæring. Økologisk dyrket.
Certifikat
NL-BIO-01 Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Milliliter
-
Energisk værdi62 Kcal
-
Lipid fedt0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6.2 G
-
Kostfibre0.7 G
-
Proteiner8.8 G
-
Salt12 G
-
Natrium4815 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.