Shoyu mild sojasovs
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Bio-øko
Beskrivelse
Terrasana Shoyu Mild Soy Sauce er en mild sojasovs, lavet af sojabønner, hvede og koji (en unik japansk svamp). Tilberedt efter en århundreder gammel opskrift.
Indikation
Denne shoyu er fermenteret af japanske eksperter, som har lavet shoyu i generationer ved hjælp af traditionelle teknikker. Shoyu gærer i minimum 18 måneder. Lækker i supper (miso), med soba eller udon nudler, i røre eller i sauce til sushi.
- Mild japansk sojasovs
- Indeholder alle 5 smagsvarianter (salt, surt, sødt, bittert og umami)
- Lavet efter en århundreder gammel japansk opskrift
- Gæret i minimum 12 måneder i 100 år gamle cedertræsfade.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge det som erstatning for salt, som sauce til sushi eller som base til saucer eller dressinger.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Efter åbning opbevares i køleskabet indtil udløbsdatoen.
Ingredienser
Vand, Sojabønner* (Kina), Hvede* (Tyrkiet), Havsalt (Australien), Koji-gæring (Japan).
(*) Fra økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt0.1 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater6.2 G
-
SukkerG
-
Kostfibre0.7 G
-
Proteiner8.8 G
-
Salt12 G
-
Energisk værdi62 Kcal
-
Natrium4800 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.