Shoyu sojasauce
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Lavt fedtindhold
-
Bio-øko
Beskrivelse
Biocop Shoyu sojasauce med hvede med en mild middelhavssmag, ideel i køkkenet.
Indikation
Hjælper med at forbedre smag Traditionel japansk metode til flydende gæring. I åbne kar, ved stuetemperatur. Ikke filtreret, men dekanteret, for at bevare dets egenskaber (smag, lugt, farve).
Indtagningsmode
Det anbefales til madlavning med grøntsager, grøntsager, supper og gryderetter, til fremstilling af saucer og dressing af salater, tang, korn, stegte grøntsager, kød og fisk.
Lagringsbetingelser
Beskyt mod sollys. Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Vand, havsalt, soja, fuld hvede, Aspergillus oryzae.
Certifikat
CCPAENæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi57.32 Kcal
-
Lipid fedt10 G
-
Mættede fedtsyrer10 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6.1 G
-
Sukker0.6 G
-
Kostfibre0.5 G
-
Proteiner8.03 G
-
Salt17 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.