Tamari
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Tamari fra La Finestra Sul Cielo er tilberedt med soja og salt, tyk og rig, med en fuld smag. Fremstillet med de bedste traditionelle metoder (gæret i 18 måneder på træfade). Anvendes direkte i pagten med ris, pasta, salater, sushi mv. Fermenteringsprocessen beriger den med enzymer, der stimulerer fordøjelsen, og de proteiner, de er rige på, bidrager til at fuldende en hovedsageligt vegetarisk kost. Tamari pasteuriseres i en time ved 82° for at forhindre nedbrydning og stoppe gæringen, det høje vandindhold ville faktisk ikke tillade det at blive bevaret på anden måde.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, væk fra sollys og fugt. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet og indtages inden for de første 6 måneder.
Ingredienser
Sojabønner* (45%), vand, havsalt, shochu* [risdestillat] (2,54%) (vand, fermenterede ris*, salt), *fra økologisk landbrug.
Alkohol: 1,9 - 2,5 % vol. 12 måneders gæring.
Næringsoplysninger
-
For 100 Milliliter
-
Energisk værdi83 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6.5 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre0.7 G
-
Proteiner14 G
-
Salt12.93 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.